Skaffa skal till dina AirPods

Det är viktigt att du vårdar och skyddar dina teknikprylar, som din mobil och AirPods. Både bra för din egen ekonomi och klimatet. Med skyddande skal till dina AirPods kommer de att hålla mycket längre och du behöver inte köpa nya så snabbt.

Slit- och slängkulturen är inte inne längre. Även om du vill ha den senaste tekniken är det smart att ta hand om mobilen, laddaren och dina AirPods så länge som möjligt. Du sparar in tusenlappar, samtidigt som det är bättre för både klimat och minskar resursslöseriet. Köp både mobil och airpods skal på TechHuset som har ett stort utbud av billiga skal och fodral för alla dina devices. Satsa på ett snyggt silikonfodral som du antingen tar med i väskan eller bär i fickan. Så att du kan ta med dig dina AirPods överallt och lyssna på musik och podcasts utan problem.

Skyddande skal och fodral

Att investera i skyddande skal och fodral för både AirPods, mobilen och din surfplatta hjälper dig att spara pengar samtidigt som det underlättar din vardag. Risken för repor, smuts och trasiga skärmar minskar. Saker håller både längre och bättre. Om du inte har AirPods kan det faktiskt vara smart att investera i både trådlösa hörlurar och ett bra skal. Då slipper du sladdar som trasslar. Det underlättar när du tränar eller sitter på bussen. Det är mycket lättare att ha trådlösa hörlurar i ett snyggt etui i väskan, än sladdar som trasslar ihop sig. Med skal och fodral:

• håller sakerna länge
• mindre smuts
• ser snyggare ut
• kan du enkelt byta utseende på din mobil eller AirPods

Mindre slit och släng

Under flera decennier ha det rått en slit- och slängmentalitet, men det håller på att förändras drastiskt. En annan kultur håller på att uppstå, då många istället väljer att vårda sina saker för att de ska hålla länge. Det är inne att handla på second hand och vintage. Fler och fler går till skomakaren för att laga sina skor. Det har blivit trendigt att sy i lösa knappar i skjortan istället för att bara slänga plagget. Omsorgen om jordens resurser och allt skräp som slängs engagerar många människor. Därför är det klokt att både skydda dina prylar som du köper, men också försöka använda dem så länge som möjligt. Det är en del av ett mer hållbart och klimatsmart samhälle.

Återvinn dina teknikprylar

Det är mycket viktigt att du återvinner dina tekniska prylar. Släng aldrig mobilen, datorn eller andra devices i soporna. Ta med dem till din återvinningscentral och släng dem på rätt ställe. I våra mobiler och datorer finns viktiga metaller som kan återvinnas. Ett stort problem med elektriska produkter är att de kräver särskilda metaller för att fungera. Att få fram dessa metaller kostar mycket. Ett problem är barnarbete i gruvor och det är även problematiskt för närmiljön när metallerna grävs fram i fattiga länder. Det finns helt enkelt inte nog med metaller för alla mobiltelefoner, datorer och elbilar. Därför är det så viktigt att återvinna och återanvända. Ett första steg är att skydda din mobil och dina AirPods med snygga skal och fodral.