Fördelarna med att bleka tänderna hemma

Drömmer du om snygga vita tänder? Det finns många fördelar med att bleka tänderna hemma, som att det är billigare och du väljer själv hur vita tänderna ska bli. Nu under coronatider minskar du också risken att bli smittad genom att göra behandlingen hemma, då du inte behöver bege dig till en klinik eller åka kollektivtrafik.

Ditt leende är bland det första människor ser. Genom att ta hand om dina tänder och göra en tandblekning, så får du ett friskare utseende. Det är en fördel både i det sociala livet och på arbetsmarknaden, förutom att det också känns skönt. Om dina tänder är lite sneda, men om du aldrig åtgärdat det, så kommer ljusare tänder göra att sneda tänder inte märks lika mycket.

Blek dina tänder hemma

Det finns många fördelar med att bleka tänderna hemma. För tillfället, under coronapandemin, är det klokt att försöka stanna hemma så mycket som möjligt. Genom att bleka tänderna hemma behöver du vare sig öka risken att du blir smittad, eller smitta någon annan genom att gå till en tandklinik eller genom att åka kollektivtrafik. Det är bra för både dig och samhället.

Viktigt att tänka på

En annan viktig fördel är att du har kontroll över hur ljusa dina tänder blir: du väljer hur länge som behandlingen ska sitta i. Det är snyggt med vita tänder, men hur ljusa tänder som passar just dig, vet du bäst. Vissa personer vill bara ljusa upp tänderna, men att det ändå ska se helt naturligt ut. Andra vill verkligen att tänderna ska vara vita. Genom att bleka dina tänder hemma så väjer du både nyans, men också när och hur ofta som du ska bleka.

Du kan dessutom göra behandlingen när du passar just dig. Det tar tid att gå till en klinik och den tiden sparar du lätt in. Detsamma gäller kostnaden. Det är många som idag behöver spara och hålla koll på sin ekonom. Det är mycket som kostar pengar, som en tandblekning på en klinik. Genom att bleka tänderna hemma kan du både spara pengar och tid, samtidigt som du får ett vackert leende.